top of page

Om Mig

Tania%20mit%20lege%20univers_edited.jpg

Mit navn er Tania, jeg er 33 år.

Gift med Tarik.

Og mor med stort M til Isaac og Khadijah.

Tidligere kommunal ansat dagplejer, med en passion for at kreere og sammensætte lege med henblik på læring.

Min private pasningsordning er et fristed hvor børnene og jeg kan være lige dem vi er, med de værdier vi har og gøre de ting vi har lyst til, når vi har lyst til dem.

 

For mig er det super vigtigt at mærke børnene og gruppen hvor de er og tilgodese hver enkelte barns behov. Nogen dage kan der være behov for at dagen er meget voksenstyret, andre dage kan behovet være at dagen skal være meget børnestyret. 

 

Medbestemmelse og tillid er nogen vigtige elementer hos mig, som jeg syntes gavner børnenes, selvtillid, selvværd, selvstændighed og grundlæggende værdier.

Jeg gør meget ud af at indarbejde rutine mæssige opgaver og gøremål i vores hverdag, det kan være alt fra bordopdækning, til støvsugning og aftørring. Og når børnene motorisk kan det, vil de være en stor del af forberedelse af madlavning, smøre selv, skrælle selv, pille æg og frugt mm selv. 

 

I mit hjem er der en række guidekort repræsenteret, som hjælper børnene til hvor tingene står, så de får nemmere ved at opnå selvstændighed og succes følelse. Det hjælper også til at føle sig tryg og hjemme når man er her.

 

Forælder samarbejde er alt afgørende for mig. Det er vigtigt at vi har en god kemi og er trygge i hinandens selskab, det skaber en bedre ro om barnet og alt tilgang til indkøring, læring og hvad der nu ellers kunne komme. 

 

Læring hos mig, er mindst ligeså vigtig hjemme, derfor vil i blive involveret i vores dagligdag i form af daglige beskeder om dagen og ved højtider kan der forekomme små hjemmeopgaver.

Dette skaber igen en tryghed for barnet, men i som forælder vil også være klædt på med massere af samtaleemner om jeres børns dag og som barnet vil kunne genkende og blive anderkendt i. 

bottom of page